Cum Cumpar ?Alegeti produsele

Navigati pe pagina "produse". Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., accesati pagina acestuia, selectati numarul de unitati pe care doriti sa le comandati si apasati butonul:

Cosul de cumparaturi

Pe pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Cand v-ati decis la produsele pe care doriti sa le achizitionati, dati click pe butonul "mergi la casa". Daca aveti deja un cont pe site-ul nostru, veti fi rugati sa va logati, in caz contrar aveti posibilitatea crearii unui cont nou si veti completa datele de livrare*. In ultima etapa veti alege metoda de livrare. Taxele de livrare se platesc ramburs la primirea produselor. Termenul de livrare poate varia intre 24 de ore si 14 zile, in dependenta de adresa de livrare si metoda de livrare aleasa.

Tel. verde

Comenzi

Comenzile se trimit prin curier, cu plata ramburs.

*Datele de contact ale utilizatorilor sunt stocate in baza noastra de date respectind norme de securitate, si nu vor fi vandute catre o terta parte.