SPONDI-LIZ

23.10RON


Mobilitate, elasticitate

COMPOZITIA PREPARATULUI:

substante: Apa, Lanolina, Extract de castan, Acid stearic, Vara 200, Alcool cetilic, Pentylene glycol, Ulei de rozmarin, Vara 4800, Glicerina, Extract de salvie, Glyceryl stearate, Sodium hydroxide, Propylene glycol (si) Diazolidinyl Ureea (si) Methylparaben (si) Propylparaben, BHA, Methyl nicotinate, Brassica nigra, Extract Bombyx.

PROPRIETATILE PREPARATULUI:

Spondi-liz crema ajuta la reducerea rigiditatii coloanei vertebrale si cresterea elasticitatii articulare, avand actiune de stopare a depunerilor de calciu in articulatii.

MOD DE ADMINISTRARE

Spondi-liz crema se aplica pe zona afectata, pe pielea curata si uscata, in strat subtire, o data sau de doua ori pe zi, printr-un masaj bland, pana la absorbtia totala in piele.

Durata de aplicare se stabileste individual in functie de fiecare caz in parte. Pentru rezultate stabile nu se recomanda oprirea aplicarii Spondi-liz crema imediat dupa primele imbunatatiri. Aplicarea se va continua inca 14 zile dupa disparitia simptomelor.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE

A se evita contactul cu ochii si mucoasa bucala.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

PASTRARE:

A se pastra la temperaturi sub 250C.
A nu se congela.

TERMEN DE VALABILITATE:

3 ani. A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.
Dupa deschidere se va pastra la frigider.

Sfaturi Utile

Spodiloza este o afectiune in care, in timp, coloana devine rigida si isi pierde flexibilitatea. Spodiloza poate aparea dupa solicitare si uzura exesiva, lezare sau pur si simplu prin imbatranire.

Semne si simptome

  • Durere de spate si sensibilitate
  • Dificultate la miscarea spatelui
  • Durere pe fata posterioara a coapselor la statul in picioare
  • Fara simptome in formele usoare

Oricare ar fi cauza, discurile intervertebrale se uzeaza, iar spatiile se ingusteaza. Fata vertebrala a articulatiei este, de regula, afectata si pot aparea ciocuri osoase. Drept urmare, apar durerea si rigiditatea.

Spodiloza se datoreaza uneori unei boli articulare degenerative sau artrozei vertebrale.

Diagnostic
O radiografie la coloana poate deseori sa evidentieze problema coloanei. Daca aveti o hernie de disc, aveti risc mai mare de spondiloza.

Cat de grava este spodiloza?

Pentru majoritatea oamenilor, afectiunea nu este serioasa, dar va poate lua timp acomodarea cu starea de disconfort.

Rareori, spodiloza la nivelul partii inferioare a spatelui poate duce la dificultati in controlul vezicii urinare si al intestinului precum si la mers.

Tratament
Crema Spondi-Liz , poducator SC NEWTONE LABORATORIES SRL

In functie de severitatea afectiunii si de simptomele pe care le aveti, medicul va poate recomanda o combinatie de fizioterapie, masuri de autoangrijire cum ar fi caldura, aplicatiile reci, masajul usor si analgezice.


Sold Out