PARADONTO-LIZ

22.00RON
Nu este momentan pe stoc


Intareste gingia

COMPOZITIA PREPARATULUI:

substante: Apa, Sorbitol, Alcool, Glicerina, Polysorbate 80, Carbomer, Ulei de menta, Methylparaben, Allantoina, Acrylates / C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Propylparaben, C.I. 42090, C.I. 14140, Sodium hydroxide, Extract Bombyx.

PROPRIETATILE PREPARATULUI:

Gelul are actiune calmanta si cicatrizanta.
Substantele de origine entomologica continute de preparat determina refacerea gingiei afectate de paradontoza.

MOD DE ADMINISTRARE

Paradonto-liz gel se aplica la nivelul gingiilor, dupa periajul dentar, de 2 ori pe zi, printr-un masaj bland, pana la absorbtia la nivelul mucoasei.

Durata de aplicare se stabileste individual in functie de fiecare caz in parte. Pentru rezultate stabile nu se recomanda oprirea aplicarii Paradonto-liz gel imediat dupa primele imbunatatiri. Aplicarea se va continua inca 14 zile dupa disparitia simptomelor.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE

A se evita contactul cu ochii.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

PASTRARE:

A se pastra la temperaturi sub 250C.
A nu se congela.

TERMEN DE VALABILITATE:

2 ani. A nu se utiliza dupa expirarea termenului de valabilitate, indicat pe ambalaj.
Dupa deschidere se va pastra la frigider.

Sfaturi Utile

Cum apare parodontoza?
Cauzele aparitiei aceastei imbolnaviri sunt numeroase si diverse. Au fost incriminati diversi factori printre care cei genetici, bacterii, conservanti alimentari (drept pentru care a fost supranumita si "boala civilizatiei"), cel mai important ramanand acumularile de detritusuri la baza dintelui, denumite placa si tartru, elemente care pe langa iritatia cronica pe care o exercita, constituie medii optime de cultura bacteriana. Substantele nocive rezultate in urma metabolismului bacterian provoaca inflamatia, care este practic primul stadiu al parodontozei.

Cum se recunoaste gingivita sau parodontoza?

O gingie sanatoasa are o culoare roz, bine atasata de dinti iar papila (zona de gingie dintre dinti) este integra si nu sangereaza la periere. O gingie bolnava este inrosita si umflata sau palida si retrasa, sangereaza usor si la baza dintelui se pot observa adeseori depunerile de tartru. Aceasta este etapa preliminara catre parodontoza si poarta numele de gingivita.

In timp, incep sa se deterioreze tesuturile de sustinere ale dintilor. Apar pungile gingivale. Astfel detritusurile pot sa se infiltreze sub marginea gingivala neputand fi oprite si inaccesibile periajului dentar.

Schimbarile pricinuite de varietatea bacteriilor accentueaza inflamatia. Printr-un atac dur asupra parodontiului, dintii isi pierd stabilitatea, devin mobili, datorita de fapt pierderii osului care sustine dintele

Profilaxia Parodontozei
Pentru a mentine parodontiul sanatos trebuie in primul rand mentinuta igiena riguroasa. Pasta de dinti si periuta constituie instrumentele de baza pentru curatarea partilor laterale si ocluzale ale dintilor precum si a limbii si gingiilor. Pentru zonele greu accesibile, pot fi folosite instrumente ajutatoare: firul dentar permite indepartarea resturilor alimentare din spatiile interdentare; periutele interdentare permit curatarea spatiilor interdentare mari si a zonelor greu accesibile de la nivelul lucrarilor protetice. Apele de gura reduc activitatea "placii bacteriene", prin echilibrarea pH-ului si prin substantele antibacteriene pe care le contin.

Tratament
Gel PARADONTO-LIZ, producator SC NEWTONE LABORATORIES SRL

Ce poate face medicul stomatolog impotriva paradontozei?
Numai printr-o analiza consecventa si a unui tratament individualizat poate fi oprita o inflamatie existenta care duce la distrugerea aparatului de sustinere al dintelui. Pentru aceasta trebuie neaparat indepartata placa bacteriana de la nivelul dintilor si radacinilor acestora. In functie de gradul de gravitate al bolii, medicul stomatolog decide un program de tratament cuprinzand mai multe etape. Pentru un efect de lunga durata este mare nevoie de aportul dumneavoastra si de o grija sustinuta pentru indepartarea placii bacteriene si mentinerea igienei riguroase.

Retineti!
Stiinta moderna este pregatita pentru rezultate notabile in tratamentul acestor afectiuni. O serie de tratamente au fost puse la punct cu rezultate remarcabile astfel incat la ora actuala a spune ca parodontoza nu se poate trata este un gest de incompetenta.

Cautati-va specialistul care sa va inspire incredere, sa aiba o solutie de tratament indiferent de situatia in care va aflati si incepeti cat mai curand tratamentul acestei boli. Nu uitati de asemenea ca intotdeauna e mai usor sa previ decat sa tratezi.

Dumneavoastra puteti astfel sa participati responsabil la mentinerea starii dumneavoastra de sanatate si sa va bucurati o viata intreaga de dinti frumosi.


Sold Out